Nieuws

Alle nieuwsartikelen

MATCH!: Plezier voor twee!

31 oktober 2011

Voor belangstellenden is er op woensdag 9 november een informatie avond in het CJG in Veghel.

Koen (10 jaar): “Ik word er vrolijk van. Mijn maatje zorgt ervoor dat ik alles even vergeet en alleen maar aan leuke dingen denk!”

Vrijwilligersproject MATCH koppelt kinderen en jongeren (6 t/m 16 jaar), voor wie ontspanning en plezier maken niet vanzelfsprekend is, aan een volwassen vrijwilliger. Als koppel ondernemen ze wekelijks gezellige activiteiten. Samen wandelen in het bos bijvoorbeeld, tosti’s maken, knutselen of een potje squashen. De exclusieve en positieve aandacht die kinderen op deze manier krijgen, doet hun zelfvertrouwen en sociale ontwikkeling meer dan goed. Als vrijwilliger zie je het kind opknappen: een vrolijke lach op het gezicht, meer openheid, nieuwe vaardigheden, een twinkeling in de ogen, …

MATCH is dringend op zoek naar enthousiaste mensen uit Veghel en omgeving die het project willen komen versterken. Dus ben jij 18 jaar of ouder, positief ingesteld en wil je het verschil maken voor een kind of jongere? Meld je dan aan als matchvrijwilliger!

Matchvrijwilliger Steve (31 jaar): “Ik heb echt het idee dat we maatjes zijn geworden. We hebben samen veel gelachen en veel van elkaar geleerd. Ik weet zeker dat ik deze ervaring nooit meer vergeet.”

MATCH wordt uitgevoerd door Stichting Oosterpoort in samenwerking met CJG Geeft Antwoord, het Centrum voor Jeugd en Gezin in de regio. Op woensdag 09 november aanstaande organiseert MATCH samen met het CJG een informatiebijeenkomst voor belangstellenden. De bijeenkomst vindt plaats bij het CJG Inlooppunt aan het Stadhuisplein 47 in Veghel. De avond begint om 19:30 uur. Je bent van harte welkom!

Voor meer informatie over het project kun je ook kijken op www.oosterpoort.org (onder de kop ‘organisatie’) of bellen naar 0412-465300.