Cursus: Aandacht voor het samengesteld gezin

Geef je gezin de kans om samen te werken aan een goed functionerend samengesteld gezin waarin je weer gelukkig kunt zijn en waar je kind(eren) een veilig klimaat krijgen om zich te ontwikkelen. Doordat je in contact komt met andere ouders die in een vergelijkbare situatie zitten, kun je ervaringen uitwisselen en tot inzichten komen waar je misschien nog niet aan gedacht had.  Je krijgt informatie betreffende de problematiek die je wellicht tegenkomt en krijgt, handvatten, tips om eventuele knelpunten die je ervaart aan te pakken, waardoor het soepeler kan verlopen binnen je gezin.
In 3 bijeenkomsten leer je kijken naar je eigen situatie van het nieuwe samengestelde gezin en de opvoeding van je kind(eren). Je leert effectieve communicatietechnieken in te zetten voor de omgang met de kinderen en eventueel kinderen van je partner. Deelname geeft meer inzicht in wat je verwachtingen zijn ten aanzien van je partner in het nieuwe samengestelde gezin.  Je gaat zelf aan de slag met de opdrachten uit je eigen leven.

Doel is om de nieuwe partner en ouder bewust te maken van welke verantwoordelijkheden de nieuwe partner nu heeft en welke gewenst zijn. Daarbij worden tips en handvatten aangereikt over de mogelijke rollen.

Belangrijke Info

Datum

2019

Bijeenkomsten

3

Kosten

geen

Waar

CJG

Data, aanvangstijden en locatie

Over deze bijeenkomst is op dit moment nog geen exacte datum gepland. U kunt zich hieronder inschrijven waardoor u op de wachtlijst komt te staan. Zodra er meer duidelijk is over data en locatie, wordt u door ons ingelicht.

Schrijf u in

Wanneer u wilt deelnemen, voer dan hieronder uw gegevens in. Na inschrijving ontvangt u van ons een bevestiging.