Uit met Ouders

Wegens teveel belangstelling is het niet meer mogelijk deel te nemen. U kunt zich nog wel aanmelden, waardoor u op de wachtlijst komt te staan. Wij houden u dan op de hoogte wanneer deze bijeenkomst opnieuw plaats zal vinden.

Gaan uw tieners ook op stap? Maakt u zich weleens zorgen?

Dan is ‘Uit met Ouders’ iets voor u. Duik in de uitgaanswereld van Sint-Oedenrode en kom erachter welke voorzorgsmaatregelen er worden genomen om veilig te kunnen stappen.
Hoe zit het met alcohol en drugsgebruik? Waar kunt u als ouder rekening mee houden? Schrijf u nu in!
‘Uit met Ouders’ bestaat uit vier workshops in diverse uitgaansgelegenheden in het centrum van Sint-Oedenrode. Tijdens de workshops krijgt u tips, kunt u vragen stellen aan deskundigen en onderling ervaringen uitwisselen. Deze avond is alleen voor ouders.

De workshops:

-Politie en HALT informeren u over de veiligheid bij het uitgaan. Wat komt uw puber tegen? Wat is de rol van de politie, horeca en ouders?
-Medewerker van GGD Hart voor Brabant die u informeert over het puberbrein en opvoeding. Kansen en risico’s.
-Medewerkers van Novadic-Kentron en jongerenwerkers geven u informatie en handvatten over trends in drugsgebruik. Wat zijn partydrugs? Wat kan ik als ouder doen?
-De voorzitter van de Horeca vereniging zal u informeren over de risico’s en knelpunten en het deurbeleid vanuit het oogpunt van de horeca.

Gaat u mee op stap? Schrijft u dan vóór 5 april 2019 in.

We gaan om 19.30 van start in café Oud Rooij aan de Markt 13. Vandaaruit bezoeken we de overige deelnemende cafés (‘t Straotje, ‘t Kerkpleintje en De Kroeg). De avond is rond 22.00 afgelopen.
Poster:  Uit met Ouders

Belangrijke Info

Datum

10 april 2019

Bijeenkomsten

1

Kosten

Geen

Waar

Start in café Oud Rooij aan de Markt 13, St Oedenrode

Data, aanvangstijden en locatie

  • Café Oud Rooij, Markt 13, St OedenrodeLocatie:
  • 19.30-ca. 22.00 uurTijden:
  • 19.15 uurZaal Open:
  • 10-4-2019Bijeenkomst 1

Schrijf u in

Wanneer u wilt deelnemen, voer dan hieronder uw gegevens in. Na inschrijving ontvangt u van ons een bevestiging.