Rondje Meierijstad: Dat schiet lekker op zo!

Wegens teveel belangstelling is het niet meer mogelijk deel te nemen. U kunt zich nog wel aanmelden, waardoor u op de wachtlijst komt te staan. Wij houden u dan op de hoogte wanneer deze bijeenkomst opnieuw plaats zal vinden.

Rondje Meierijstad

Deze theatervoorstelling is een onderdeel van Rondje Meierijstad, een initiatief vanuit de CJG’s Schijndel, Sint-Oedenrode en Veghel. Met op 25 februari een interactieve bijeenkomst van Steven Pont over zelfbeeld. En op 23 mei een lezing van Aletta Smits over het Puberbrein.

Dat Schiet Lekker op zo! - Positief Coachen.

Bijzondere voorstelling voor ouders!

Kinderen kunnen een hele uitdaging zijn. Soms zit je met je handen in het haar. Veel ouders herkennen dat. En wat doe je dan? Daarover gaat de humoristische voorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’, die op woensdag 23 januari 2019 in Schijndel te zien is. Meld je nu aan want dit mag je niet missen!

In de voorstelling zien we een vader die een andere aanpak probeert bij zijn zoon. Thuis, rond zijn school en bij zijn sportclub. Maar dat blijkt in de praktijk nog niet zo makkelijk te zijn…
Een voorstelling vol met herkenbare situaties voor iedereen die kinderen heeft of kinderen begeleidt. Met name ouders van sportende kinderen en trainers/coaches bij sportclubs. De reacties zijn zeer enthousiast!

De voorstelling op woensdag 23 januari 2019 vindt plaats in sociaal cultureel centrum De Vink (Hoevenbraaksestraat 28). De inloop is vanaf 19.30 uur, de voorstelling zelf van 20.00 tot 21.15 uur (zonder pauze).

Een kaartje kost eigenlijk €17,50 maar dankzij de gemeente is de toegang dit keer gratis! 

We vinden het fijn als je je van te voren aanmeldt, dan weten we op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Je kunt je aanmelden via: www.datschietlekkeropzo.nl
Daar is ook meer informatie te vinden over de voorstelling en een trailer te bekijken. 
Deze voorstelling is voor ouders en trainers/coaches sportclubs van de gemeente Meierijstad. Helaas wordt op bovenstaande website alleen Schijndel genoemd.

Tot 23 januari! En uh…. vraag aan andere ouders en trainers/coaches of zij ook meegaan, dan maken we er een gezellige avond van met z’n allen.

Belangrijke Info

Datum

23 januari 2019

Bijeenkomsten

1

Kosten

geen

Waar

Sociaal Cultureel Centrum De Vink
Hoevenbraaksestraat 28
Schijndel

Data, aanvangstijden en locatie

  • Sociaal Cultureel Centrum De Vink, Hoevenbraaksestraat 28, SchijndelLocatie:
  • 20.00-21.15Tijden:
  • 19.30Zaal Open:
  • 23-1-2019Bijeenkomst 1