Triple P lezing 2: Zelfvertrouwen en sociale vaardigheden stimuleren

Wegens teveel belangstelling is het niet meer mogelijk deel te nemen. U kunt zich nog wel aanmelden, waardoor u op de wachtlijst komt te staan. Wij houden u dan op de hoogte wanneer deze bijeenkomst opnieuw plaats zal vinden.

Triple P staat voor Positief Pedagogisch Programma en is bedoeld voor alle ouders met kinderen van alle leeftijden. Het is een gevarieerd ondersteuningsprogramma dat opvoeden makkelijker en plezieriger wil maken.
Een positieve opvoeding helpt kinderen om vaardigheden te ontwikkelen die ze later in hun leven nodig hebben.
Het Centrum voor Jeugd en Gezin “CJGgeeftantwoord” werkt ook met Positief Opvoeden volgens de methode Triple P.

De Kracht van positief opvoeden.
Je kind wil ’s nachts niet slapen. Je zoontje heeft driftbuien. Je kleindochter voelt zich buitengesloten. Steeds maar dat door blijven zeuren om een snoepje. Waarom ruimen ze hun spullen niet gewoon op. Alledaagse opvoedingsvragen zijn meestal wel op te lossen. Maar als niemand je vertelt hoe, kunnen ze lang aanslepen en groter worden.
Het Triple P-programma biedt praktische hulp bij dagelijkse opvoedingsvragen. Het helpt ouders om de ontwikkeling en gewenst gedrag van hun kind positief te stimuleren. Op de lezing over Triple P krijg je informatie, tips en kan je vragen stellen.

De kracht van positief opvoeden
Alle kinderen hebben een veilige en stimulerende omgeving nodig. Door kinderen positief op te voeden, ontwikkelen ze vaardigheden en zelfvertrouwen die ze nodig hebben voor succes op school en in hun relaties met anderen. De vijf basisprincipes van positief ouderschap komen tijdens de lezing aan bod.

Nettie Nabuurs en Constance Janssen van het ‘CJGgeeftantwoord’, willen ouders graag informeren over deze positieve methode,daarom organiseren we deze lezing

Ben je geïnteresseerd in deze thema-avond dan kunt je je tot uiterlijk 20 maart 2019 aanmelden.
Dit kun je doen door te bellen naar ons telefoonnummer of een email te sturen naar info@cjggeeftantwoord.nl met je gegevens en het aantal deelnemende personen We verzoeken je om je bevestigingsmail mee te nemen

Belangrijke Info

Datum

25 maart 2019

Bijeenkomsten

1

Kosten

geen

Waar

CJG
Aldetiendstraat 23
Uden

Data, aanvangstijden en locatie

  • CJG, Aldetiendstraat 23, UdenLocatie:
  • 20.00-21.30 uurTijden:
  • 19.45 uurZaal Open:
  • 25-3-2019Bijeenkomst 1

Schrijf u in

Wanneer u wilt deelnemen, voer dan hieronder uw gegevens in. Na inschrijving ontvangt u van ons een bevestiging.